Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rajongói, gyűjtői és blog oldalak képes leírás - Lego.tlap.hu
részletek »

Rajongói, gyűjtői és blog oldalak - Lego.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lego.tlap.hu » Rajongói, gyűjtői és blog oldalak
Keresés
Találatok száma - 9 db
Brothers Brick (EN)

Brothers Brick (EN)

The Brothers Brick is a Lego blog for adult fans of Lego. Though we started out back in 2005 featuring mainly minifigs, today we highlight the best LEGO creations of every type from builders around the world, including ever-popular Lego Star Wars, steampunk, and mecha creations. You can also find the latest Lego news, opinions, and reviews right here on The Brothers Brick.

Éjfélkapitány és a Lego

Éjfélkapitány és a Lego

Sose gondoltam volna, hogy létezhet játék, ami a legkisebbektől kezdve egészen a legnagyobbakig szórakoztatni tud. Igazból azt hittem, magam sem akarok már építeni, mert a kisház, kisautó, űrbázis témakörből talán már kinőttem. Később kapcsoltam csak, hogy a lego építmények nem korlátozódnak ezekre a klasszikusokra. Elsőként akkor vágott belém ez a felismerés, amikor a lengyel Zbigniev Libera koncentrációs tábort épített a kockákból. Azonnal megvilágosodtam, hogy érdemes kicsit elereszteni a fantáziánkat, mert semmi és senki nem áll az útjába, hogy felnőttként azt építsünk, amit csak szeretnénk.

Lego a Szanalmas blogon

Lego a Szanalmas blogon

Már kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok így meggárgyulva hogy még mindig a 'brick-build-stílus' kedvelőjeként számítógépes játékok helyett a türelmemet túráztatom, és valósághű modelleket próbálok építeni, a sajnos szegényesre sikeredett készletemből. Esküszöm olykor megszakad a szívem, hogy szét kell szednem egy modellemet, mert kell az anyag a másikhoz.

Lego. Technic. Blog.

Lego. Technic. Blog.

Mikor RÁJEN blogbejegyzését olvastam a 854-es Technic gokartról, előtört belőlem a nosztalgia. Hozzá hasonlóan nekem is ez volt az első Technic készletem, viszont tőle eltérően még ma is megvan a darabjainak többsége. Így hát elhatároztam, összerakom.

Legoblog

Legoblog

Ráadásul a posztban bemutatott 7158 Furno Bike egyáltalán nem néz ki rosszul szerintem. Dinamikus, vad és egyebekre is használható kockák is vannak benne, főleg a Technic vonalon mozgóknak. Míg mondjuk a Bionicle esetében igazi művésznek kellett lenni a valódi újrafelhasználáshoz, ugye.

Magyar Lego Klub

Magyar Lego Klub

A Lego® nem volt mindig az, aminek napjainkban ismerjük: kifinomult, jó minőségű műanyag építőelemek rendszere. Minden egy szegény, dán asztalos, Ole Kirk Cristiansen billundi műhelyében kezdődött. A kis családi vállalkozás napjainkra a világ egyik legelismertebb játékgyártójává nőtte ki magát.

MocPages (EN)

MocPages (EN)

Way back in 1997, Sean made a little web site to show everyone his Lego creations. Visitors from around the world were leaving messages, rating his creations, and sharing their ideas with him. ... And Sean thought it would be great if everyone could have a web site like that!

My Lego Creations

My Lego Creations

3 éves korom óta foglalkozok Legoval (jelenleg 17 éves vagyok) és mondanom sem kell, hogy többszáz / több ezer dolgot építettem, igyekszek mindig mozgó, élethű építményeket készíteni, ami sokszor több napig tart :)

Simonyi Károly Szakkollégium Lego kör

Simonyi Károly Szakkollégium Lego kör

2008. márciusában néhány barátommal kitaláltuk, hogy ki kéne próbálni a Mindstroms NXT robotot. Hogy ne csak magunkat szórakoztassuk, elhatároztuk, hogy alapítunk egy robotikával foglalkozó kört. Hamar a Simonyi szakkoliban találtuk magunkat. A Simonyi támogatásának és a csatlakozó kollegák önzetlenségének köszönhetően ma már több ezer darabos készletünk és hét robotból álló eszközparkunk van.

Tuti menü