Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Különleges építmények képes leírás - Lego.tlap.hu
részletek »

Különleges építmények - Lego.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lego.tlap.hu » Különleges építmények
Keresés
Találatok száma - 9 db
A Birodalom visszavág

A Birodalom visszavág

Valahol, egy messzi messzi galaxisban, eccer csak Vin Diesel korba léptem tavaly (XXX), és régóta fájt már a fogam a címben szereplő készletre, ezért gondoltam meglepem magam vele. Mivel ezt a monstrumot már nem gyártják, így kellőképpen kalandos úton került hozzám ez a példány. Dióhéjban; egy ismerősöm rokona intézte ebayen keresztül (eddig ment volna nekem is), de mivel egy amerikai támaszponton dolgozik a fricceknél,és az amerikai felségterületnek minősül,egy postával el tudta küldetni saját magának. Utána pedig a múlt héten siketült errefelé járnia autóval, és elhozta nekem. Az egész cirka 1 év lett, mire összejött, de megérte :)

A világ 35 épületének mása Legoból

A világ 35 épületének mása Legoból

Egytől egyig mind kiváló alkotás. Nem csak a Lego építmények, hanem az eredetiek is. Akaratlanul is elfogott a vágy, hogy annyi helyre el kéne még menni ebben a világba. Colosseumtól a pisai ferdetornyon át egészen a new yorki szabadságszoborig

BrickTopia Far East Travel Agency (EN)

BrickTopia Far East Travel Agency (EN)

In an age of discount Internet sites and direct, airline reservations, one might scoff at the idea of starting a new, full-service, travel agency. However, entrepreneurs maintained that the problem was not with too much service, but with not enough. They maintained that there was a lucrative market niche available for providing complete vacation packages to the rich including travel, meals, servants, entertainment, and even adversity.

Építsd meg a lehetetlent

Építsd meg a lehetetlent

Közel egy éve őrizgettem már ezeket a Legos fotókat, hogy majd egyszer írok az Escher - Építészet - Lépcső - Lego négyesről, aminek még az is ad egy pluszt, hogy egy lépcsőről szóló, készülő könyv címlapját is ez ihlette, amikor valamilyen véletlen folytán elkeveredtem addict reklámokkal foglalkozó blogjára és ott pont erről olvasok, pontosabban a Legonak készült és Escher lehetetlen építményeit felhasználó reklámfotókról...így muszáj volt befejeznem az akkor elkezdett írást

Eschers Ascending and Descending (EN)

Eschers Ascending and Descending (EN)

Daniel Shiu and I worked on this as a joint project after we finished our rendition of Escher's 'Belvedere', making it our third Escher picture rendered in LEGO (the first one was 'Balcony'). No camera tricks, but the picture has to be taken from exactly the right place, and the final photograph was slightly distorted to emphasise the perspective effect.

Euphoria Monorail Station

Euphoria Monorail Station

This is the main monorail station linking the Euphoria suburb with central Bricktopia. It is built immediately adjacent to the Cathedral of Ice and the two buildings are physically attached. Although the station picks up styling cues from the Cathedral of Ice, the station projects a much more modern and adventuresome facade. From its Art Deco central tower project two arched, glass canopies shielding waiting passengers from the elements. The two small 'mushroom' towers in front of the building serve as artistically disguised vents for the heating/cooling system.

Működő fegyver Legoból

Működő fegyver Legoból

Ezt nem hiszem el! Mégis igaz! néhány örül a Legoból is működő fegyvereket épített. Automatát, maroklőfegyvert. Sőt, egy brutális láncfűrész videója is megtekinthető az oldalon. Ez biztosan kiüt, az tutti

Nem élnél Lego házban

Nem élnél Lego házban

Tavaly szeptemberben felhasznaló kollegina hírt adott az épp akkor épülő Legoházról, amit pici kockákból rakosgatott James May angol játékrajongó, a Toy Stories című műsor kapcsán. Öröm és boldogság, hogy a ház kész lett, 3,3 millió műanyag kockából épült fel, 1000 ember építette és egy működő WC, mosdó és tusoló is található volt benne.

Truck trial champion

Truck trial champion

Nem tudom, ti hogyan vagytok vele, de engem a lassú, technikás mozgású RC autók izgattak mindig is. Az is jó, amikor gyorsan mennek, de egy homokos talajon kialakított jó kis triál pálya egy élethű mászóképességekkel megáldott RC teherautóval... na az az igazi királyság.

Tuti menü