Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lego linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Legoland - Simonyi [5. oldal]
részletek »

Lego képes leírás: Legoland - Simonyi [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lego.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
Legoland Holidays (EN)

Legoland Holidays (EN)

Legoland Holidays was established in 2002 with the purpose to offer an even better service for the many people who visit Legoland every year. Many guests come from far away - but regardless the distance it can be both practical and funny to spend the night close to Legoland. The family is spared the ride home after a long day full of action and adventures. But also: One day in Legoland is usually not enough.

Legoland Kalifornia (EN)

Legoland Kalifornia (EN)

Legoland California is a 128-acre park geared specifically towards youngsters ages two through 12. With over 50 family rides, 'hands-on' attractions and shows, Legoland California provides education, adventure and fun in this first park of its kind in the United States.

Legoland Nagy-Britannia (EN)

Legoland Nagy-Britannia (EN)

At Legoland® Windsor the entertainment is certainly hands-on. Children aged 3-12 can take to the road, soar through the skies and sail the seas in complete safety. With over 50 interactive rides, live shows, building workshops, driving schools and attractions, all set in 150 acres of beautiful parkland, Legoland Windsor is a different sort of family theme park.

Legoland Németország (DE)

Legoland Németország (DE)

Der erste Legoland® Park wurde 1968 in Billund / Dänemark eröffnet. 1996 und 1999 folgten die Parks in Windsor / England und Carlsbad / Kalifornien. Das Legoland Deutschland ist der vierte Park dieser Art und wurde im Frühjahr 2002 eröffnet. Seit 2005 gehören die vier Legoland Parks zur britischen Merlin Entertainments Gruppe, die auch andere Freizeitattraktionen wie die Sea Life Center, die Dungeons und Earth Explorer betreibt.

Legomozi

Legomozi

Benézve a forgó hengerbe az oldalán lévő réseken keresztül, egy mozgó kis Lego-figurát látsz. Persze valójában nem mozog, azonban az egymás melletti figurákat úgy állítottuk be, hogy a mozgásnak az egymás után következő fázisait jelenítse meg. Miután egyszerre csak egy figurát látunk a résen keresztül, a szemünk tehetetlensége miatt olvad össze a mozdulatfázisok sora egyetlen figura folyamatos mozgásává.

Legopiac a Mesehősbolttól

Legopiac a Mesehősbolttól

Üdvözöllek a legopiacon, az oldalon, ahol regisztrált felhasználóként új és használt készleteket és kockákat adhatsz, vehetsz, cserélhetsz. Kedved szerint aukciókat indíthatsz, vagy licitálhatsz a már futó árveréseken.

Magyar Lego Klub

Magyar Lego Klub

A Lego® nem volt mindig az, aminek napjainkban ismerjük: kifinomult, jó minőségű műanyag építőelemek rendszere. Minden egy szegény, dán asztalos, Ole Kirk Cristiansen billundi műhelyében kezdődött. A kis családi vállalkozás napjainkra a világ egyik legelismertebb játékgyártójává nőtte ki magát.

Megvan a Lego-mozifilm rendezője

Megvan a Lego-mozifilm rendezője

Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. tervezett Lego-mozifilmje megtalálta rendezőjét - illetve rendezőit, hiszen Phil Lord és Chris Miller, a tavaly év meglepetéssikerének, a Derült égből fasírtnak a rendezői már a tárgyalások végső stádiumába értek a stúdióval. A duó ráadásul nem csak a rendezői, hanem a forgatókönyvírói posztot is betöltené.

MocPages (EN)

MocPages (EN)

Way back in 1997, Sean made a little web site to show everyone his Lego creations. Visitors from around the world were leaving messages, rating his creations, and sharing their ideas with him. ... And Sean thought it would be great if everyone could have a web site like that!

Hirdetés
Működő fegyver Legoból

Működő fegyver Legoból

Ezt nem hiszem el! Mégis igaz! néhány örül a Legoból is működő fegyvereket épített. Automatát, maroklőfegyvert. Sőt, egy brutális láncfűrész videója is megtekinthető az oldalon. Ez biztosan kiüt, az tutti

My Lego Creations

My Lego Creations

3 éves korom óta foglalkozok Legoval (jelenleg 17 éves vagyok) és mondanom sem kell, hogy többszáz / több ezer dolgot építettem, igyekszek mindig mozgó, élethű építményeket készíteni, ami sokszor több napig tart :)

Nem élnél Lego házban

Nem élnél Lego házban

Tavaly szeptemberben felhasznaló kollegina hírt adott az épp akkor épülő Legoházról, amit pici kockákból rakosgatott James May angol játékrajongó, a Toy Stories című műsor kapcsán. Öröm és boldogság, hogy a ház kész lett, 3,3 millió műanyag kockából épült fel, 1000 ember építette és egy működő WC, mosdó és tusoló is található volt benne.

Online Lego-s játékok

Online Lego-s játékok

Ingyenes online flash Lego-s játékok az egyik legnagyobb játékokat gyűjtő hazai portálon. Kisjáték - minőségi flash játékok kategorizálva. Itt minden korosztály számára találhatóak játékok. Ügyességi, autós, logikai, stratégiai, kijutós, lövöldözős, sport, akciós játékok.Legjobb Lego-s játékok az oldalon.

Peeron (EN)

Peeron (EN)

A Peeron nem tartozik a Lego hivatlaos oldalaihoz. A lapon lévő információkat Lego rajongók és gyűjtők frissítik. Így előfordulhatnak hibák is az oldalon, melyeket az oldal szerkesztői mihamarabb javítanak

Prince of Persia - Egész pályás letámadás

Prince of Persia - Egész pályás letámadás

A csatolt áru fogalma bizonyára nem ismeretlen előttetek. Manapság alap, hogy egy jól menő franchise kulcstartótól kezdve a bögréig ezer féle módon támadja a pénztárcánkat. Nem mentes ettől a Prince of Persia sem.

Rubik kocka vs. legorobot

Rubik kocka vs. legorobot

Legoból építeni szinte mindent lehet, az okostelefonok pedig nagyon sokat tudnak. Ha ez a kettő összeadódik, akkor már egy 7x7x7-es Rubik kocka sem tűnik megoldhatatlan feladatnak. És nem is az, csak kicsit lassabban megy.

Simonyi Károly Szakkollégium Lego kör

Simonyi Károly Szakkollégium Lego kör

2008. márciusában néhány barátommal kitaláltuk, hogy ki kéne próbálni a Mindstroms NXT robotot. Hogy ne csak magunkat szórakoztassuk, elhatároztuk, hogy alapítunk egy robotikával foglalkozó kört. Hamar a Simonyi szakkoliban találtuk magunkat. A Simonyi támogatásának és a csatlakozó kollegák önzetlenségének köszönhetően ma már több ezer darabos készletünk és hét robotból álló eszközparkunk van.

Tuti menü