Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lego linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Brickfactory - Greedo [2. oldal]
részletek »

Lego képes leírás: Brickfactory - Greedo [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lego.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
Brickfactory (EN)

Brickfactory (EN)

Ha begyűjtöttél néhány új vagy használt Legot, s nem kaptál hozzá építési rajzot, akkor keresd meg a rajzot szám, téma, kategória vagy évjárat alapján az angol nyelvű Brickfactory oldalain, ahol a vendégkönyvben mások is segíthetik megtalálni kedvenc készletedet.

BrickLink (EN)

BrickLink (EN)

A BrickLink egy Internetes Lego® bolhapiac, ahol rengeteg ország több száz árusa van jelen. Az oldal Angol nyelvű, de csekély angol tudással is könnyedén lehet vásárolni. A mi boltunk használatához is szükséges BrickLinkes regisztráció. A vásárolni kívánt alkatrészek típusát először a bal oldali menüben kell kiválasztanunk (sets=készletek, parts = alkatrészek, minifigs= minifigek, instructions = összeállítási rajzok). A jobb oldali menüben lesznek a raktáron lévő alkatrészek. Ide kell beírni a vásárolni kívánt mennyiséget és megnyomni az 'Add Selected Items to Shopping Carts' gombot (alul). A commentshez beírhatjuk a rendeléssel kapcsolatos kiegészítéseinket. Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat, sikeres vásárlást kívánunk.

Bricks.hu Lego Webáruház

Bricks.hu Lego Webáruház

A bricks.hu LEGO webáruházban kényelmesen válogathat LEGO játékok széles kínálatából. Nálunk megtalálja a kisebbeknek való Duplo játékokat is (Micimackó, Thomas, Toy Story, Verdák), ezen kívül a komolyabb Atlantis, Star Wars, City, Creator, Racers, Hero Factory, Pharao's Quest, Exclusive LEGO játékokat, valamint LEGO társasjátékokat is forgalmazunk. Állandó akciókkal és újdonságokkal várjuk kedves vásárlóinkat. Az Akciós termékek kategóriában az áruházban kapható összes akciós termék megtalálható. Akcióink rendszeresen változnak.

BrickTopia Far East Travel Agency (EN)

BrickTopia Far East Travel Agency (EN)

In an age of discount Internet sites and direct, airline reservations, one might scoff at the idea of starting a new, full-service, travel agency. However, entrepreneurs maintained that the problem was not with too much service, but with not enough. They maintained that there was a lucrative market niche available for providing complete vacation packages to the rich including travel, meals, servants, entertainment, and even adversity.

Brothers Brick (EN)

Brothers Brick (EN)

The Brothers Brick is a Lego blog for adult fans of Lego. Though we started out back in 2005 featuring mainly minifigs, today we highlight the best LEGO creations of every type from builders around the world, including ever-popular Lego Star Wars, steampunk, and mecha creations. You can also find the latest Lego news, opinions, and reviews right here on The Brothers Brick.

Csak nehogy történjen valami Nyíregyházán

Csak nehogy történjen valami Nyíregyházán

A Lego-projekt egy kis dán faluból indult, és ha nincs a második világháború, akkor talán semmi sincsen. A világ négy Lego-gyárából mi a nyíregyháziba látogattunk el. Rögtön az elején tisztázzuk: elsősorban a Duplót gyártják itt a műanyag granulátum feldolgozásától a végső bedobozolásig. Annak minden tartozékát innen viszik a világ minden részére, a klasszius Legóból csak 4X2-es kockát, semmi mást. A Duplo a teljes Lego-forgalom 12 százalékát adja. 'Évente mintegy 14 millió Duplo-doboz kerül ki a nyíregyházi gyárból. Ehhez naponta 2 millió Duplo-kockát és Duplo-alkatrészt fröccsöntünk' - tudtuk meg Tóth Csaba kommunikációs igazgatótól. 1250 dolgozó dolgozik a 27 ezer négyzetméteres nyíregyházi telephelyen.

Darth Vader és Einstein a Lego Fesztiválon

Darth Vader és Einstein a Lego Fesztiválon

Embernagyságú Star Wars figurákat, hatalmas Einstein szobrot és vikingfalut is láthatnak az érdeklődők péntektől a Duna Plaza Lego kiállításán Budapesten. A hétköznap 16-19, hétvégén 10-18 óra között ingyen látogatható fesztiválon először mutatják be Magyarországon Darth Vader és R2-D2 dán építőkockákból összerakott, életnagyságú szobrát, de mozgó szemű, 2,4 méteres Einstein figura is várja a közönséget. A március 28-ig látható kiállításon egyedi, még soha nem látott Lego különlegességek, interaktív vitrinekben elhelyezett kalózok és vikingek szórakoztatják a látogatókat, akik az apró elemekből felépített vikingfalut és a Lánchíd installációját is megtekinthetik - közölte Nagy Szabolcs sajtóreferens.

Egyedi figurák

Egyedi figurák

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy sokaknak tetszenek, és idén nyáron a dán játékgyártó külön termékként is piacra dobja őket. Bár alkatrészekből kell őket összeállítani, mégsem neveznénk őket univerzális elemeknek (elég nehéz egy figurát máshogy összerakni, vagy emberke helyett mondjuk helikoptert építeni belőlük).

Éjfélkapitány és a Lego

Éjfélkapitány és a Lego

Sose gondoltam volna, hogy létezhet játék, ami a legkisebbektől kezdve egészen a legnagyobbakig szórakoztatni tud. Igazból azt hittem, magam sem akarok már építeni, mert a kisház, kisautó, űrbázis témakörből talán már kinőttem. Később kapcsoltam csak, hogy a lego építmények nem korlátozódnak ezekre a klasszikusokra. Elsőként akkor vágott belém ez a felismerés, amikor a lengyel Zbigniev Libera koncentrációs tábort épített a kockákból. Azonnal megvilágosodtam, hogy érdemes kicsit elereszteni a fantáziánkat, mert semmi és senki nem áll az útjába, hogy felnőttként azt építsünk, amit csak szeretnénk.

Hirdetés
Életnagyságú Lego tűzoltóautó

Életnagyságú Lego tűzoltóautó

Életnagyságú tűzoltóautót és hozzá tartozó tűzoltóparancsnokot építettek fel legóból a hétvégén az egyik budapesti bevásárlóközpontban a Lego játékgyár Tűzoltó Akadémiájának látogatói, akik a szorgos munka mellett igazi lánglovagoktól tanulhatták meg a tűzvédelem alapjait.

Építési rajzok

Építési rajzok

Aktuálisan több, mint 3300 építési rajz érhető el online felületünkön egészen a 2002.évi modellekig visszamenőleg. A hiányzó leírásokat keresheted a Lego száma, vagy kulcsszavak és fajták szerint. Egyszerűen csak tekerj lejjebb és megtalálod a kívánt összeszerelés rajzot, melyet Adobe Acrobat Reader segítségével nyithatsz meg.

Építsd meg a lehetetlent

Építsd meg a lehetetlent

Közel egy éve őrizgettem már ezeket a Legos fotókat, hogy majd egyszer írok az Escher - Építészet - Lépcső - Lego négyesről, aminek még az is ad egy pluszt, hogy egy lépcsőről szóló, készülő könyv címlapját is ez ihlette, amikor valamilyen véletlen folytán elkeveredtem addict reklámokkal foglalkozó blogjára és ott pont erről olvasok, pontosabban a Legonak készült és Escher lehetetlen építményeit felhasználó reklámfotókról...így muszáj volt befejeznem az akkor elkezdett írást

Eschers Ascending and Descending (EN)

Eschers Ascending and Descending (EN)

Daniel Shiu and I worked on this as a joint project after we finished our rendition of Escher's 'Belvedere', making it our third Escher picture rendered in LEGO (the first one was 'Balcony'). No camera tricks, but the picture has to be taken from exactly the right place, and the final photograph was slightly distorted to emphasise the perspective effect.

Euphoria Monorail Station

Euphoria Monorail Station

This is the main monorail station linking the Euphoria suburb with central Bricktopia. It is built immediately adjacent to the Cathedral of Ice and the two buildings are physically attached. Although the station picks up styling cues from the Cathedral of Ice, the station projects a much more modern and adventuresome facade. From its Art Deco central tower project two arched, glass canopies shielding waiting passengers from the elements. The two small 'mushroom' towers in front of the building serve as artistically disguised vents for the heating/cooling system.

Felavatták a dán Lego gyárát Nyíregyházán

Felavatták a dán Lego gyárát Nyíregyházán

Európa legnagyobb játékkészítő vállalkozása korábbi beszállítója, az amerikai érdekeltségű Flextronics gyárát vette át, és több tízmillió eurós befektetéssel alakította ki üzemét. A Lego csoport gyáraiban évente 22 milliárd darab játékelem készült, ennek tíz százalékát ezentúl a nyírségi üzemben gyártja majd az ott dolgozó 1300 alkalmazott.

Foglalkoztatókönyv: Az elveszett város nyomában - LEGO Atlantis

Foglalkoztatókönyv: Az elveszett város nyomában - LEGO Atlantis

Atlantisz, a legendás ország, amelyet a fejlett civilizációval rendelkező atlantisziak népesítettek be, több ezer évvel ezelőtt süllyedt el az óceánban. Tudósok, történészek és kalandorok kutatnak létezésének bizonyítékai után már jó ideje, de eddig nem jártak sikerrel... Ajándék 3D szemüveg és cápaharcos figura!

Greedo Star Wars Shop

Greedo Star Wars Shop

Mint láthatjátok sok minden kerül fel az oldalra ami nem Star Wars, de ez ugyebár az új boltnak köszönhető. Hamarosan megérkeznek egyéb filmes és képregény figurák is! Folyamatosan töltjük fel az árukészletet.

Tuti menü