Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lego linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Lego képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: lego.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
 Ferrari (F1)

Ferrari (F1)

A Lego Company a héten bejelentette, hogy három éven keresztül együttműködik a Ferrarival egy olyan játéksorozat kifejlesztésében, amely kézzelfogható közelségbe hozza a Forma 1 és a GT világát a Ferrari rajongók számára. A termékek a Forma 1-el kapcsolatos valamennyi területet megelevenítik majd a tervezőműhelytől a box utcáig.

 Lego-fanatikus lett David Beckham

Lego-fanatikus lett David Beckham

A háromgyermekes brit sztárfocista bevallotta, imád játszani a műanyag építőkockákkal, és akár még azt is el tudja képzelni, hogy új hobbijából karriert csináljon. 'Mit csinálnék, ha nem futballista lennék? Imádok rajzfilmfigurákat rajzolni és Legót építeni a fiaimmal. Biztos bizarr színben fog feltüntetni, hogy ezt mondom, de amikor Milánóban voltam, annyi szabadidőm volt...

220 Lego shop

220 Lego shop

Amennyiben a webáruházunkban található termékekkel, a szállítással, ill. a garanciával kapcsolatban bármi kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal. Üzenetére amint tudunk e-mailben válaszolunk, vagy visszahívjuk Önt.

8 meglepő tény

8 meglepő tény

1932-ben Ole Kirk Christiansen asztalosmester megalapította vállalkozását a dániai Billund községben. A cég fajátékokat gyártott és két évvel később vette fel a 'Lego' nevet, mely a dán 'leg godt' kifejezésből származik, és azt jelenti: 'jót játszani'.

A Birodalom visszavág

A Birodalom visszavág

Valahol, egy messzi messzi galaxisban, eccer csak Vin Diesel korba léptem tavaly (XXX), és régóta fájt már a fogam a címben szereplő készletre, ezért gondoltam meglepem magam vele. Mivel ezt a monstrumot már nem gyártják, így kellőképpen kalandos úton került hozzám ez a példány. Dióhéjban; egy ismerősöm rokona intézte ebayen keresztül (eddig ment volna nekem is), de mivel egy amerikai támaszponton dolgozik a fricceknél,és az amerikai felségterületnek minősül,egy postával el tudta küldetni saját magának. Utána pedig a múlt héten siketült errefelé járnia autóval, és elhozta nekem. Az egész cirka 1 év lett, mire összejött, de megérte :)

A Csillagok háborúja pörgette fel a Lego profitját

A Csillagok háborúja pörgette fel a Lego profitját

A néhány éve még súlyos pénzügyi válságban lévő dán vállalat 2,2 milliárd korona (296 millió euró) adózott eredményre tett szert tavaly, ez 63 százalékkal több az egy évvel korábbinál. A bevétel 22,4 százalékkal 11,7 milliárd koronára emelkedett, a társaság piaci részesedését 4,8 százalékra tornászta fel, miközben a globális játékpiac stagnált a válság miatt.

A Lego története

A Lego története

A Lego az egyik legsikeresebb építőjáték védjegye. Az eredetileg kis családi vállalkozás napjainkra a világ egyik legelismertebb játékgyártójává nőtte ki magát. A cég nevét 1934-ben találta ki az alapító. Alapja a 'leg godt' kifejezés, ami dánul annyit tesz: 'jót játszani'.

A Legokockák története

A Legokockák története

1974-ben jelentek meg az első mozgatható figurák, a 'Lego Család' készletben, ami annak idején a legtöbbet eladott készlet lett. Még ebben az évben megjelent a 'Minifigura' egy korai verziója, ami még nem volt mozgatható. Ekkor nyílt meg az amerikai Lego gyár, Entfield, Connecticut államban.

A legvidámabb Csillagok Háborúja feldolgozás

A legvidámabb Csillagok Háborúja feldolgozás

Az alkotóknak alig két percbe sikerült tömöríteni a IV. V. illetve VI. epizódot (ezek jelentek meg a mozikban először, a hetvenes-nyolcvanas években). A narrátornak is erősen hadarnia kell, hogy megfelelően tudja követni az egyre gyorsuló eseményeket, és bár mindez angolul történik, a kultusztrilógia humoros változata mindenki számára érthető, ha valaha is látta a legjobb fantasztikus mozifilm-sorozato

Hirdetés
A mindstorm alkalamzása a mechatronikaoktatásban

A mindstorm alkalamzása a mechatronikaoktatásban

Absztrakt: A mechatronikaoktatásban jelentős szerepet kap a robotikával való megismerkedés, különböző robotok, robotkarok programozása. A Mindstorm egy megfizethető egységcsomag, amely akár az oktatásban, akár otthon játékos formában teszi lehetővé a különböző szerkezetű robotok felépítését, más-más feladatok végrehajtására alkalmas programok készítését. A csomagban található Robotic Invention System (RIS) alkalmazás a programozást egyszerű építőelemek egymáshoz illesztésével segíti elő, amely biztosítja, hogy nincs az elkészített programban szintaktikai hiba. A robotba áttöltve a program futtatása a robot mozgásában, érzékelőinek használatában és a mért eredmények függvényében különböző reakciók formájában valósul meg. A mechanikaoktatásban a multimédiás fejlesztőkörnyezetek használata nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a hallgatók könnyebben megértik, megjegyzik a robotok programozásához szükséges alapinformációkat. A Mindstorm csomag ára 70000 forint nagyságrendű, így sokkal olcsóbban lehet beszerezni, mint a különböző manipulátorokat, robotkarokat, kisebb helyen elfér és kevésbé érzékeny a külső behatásokra a műanyag építőelemek miatt.

A plasztik lovag

A plasztik lovag

Több akció, több rombolás, kevesebb értelmetlen feladvány: a Lego Batman jobban sikerült, mint a sorozat korábbi darabjai, és mostanra már a béna irányításon is röhögünk inkább. Másfél évtizede, amikor még sokkal kevesebbet tudtam a számítástechnikáról és sokkal jobban lelkesedtem iránta, elképzeltem a tökéletes Batman-játékot. Akkoriban került piacra a Wing Commander III, ami már nem flopin, hanem cédén, sőt rögtön négy cédén jelent meg, főleg a Mark Hamillal gazdagított filmbetétek miatt. De annak a kornak a terméke volt a Phantasmagoria is, ami hét lemezen hozta el a borzalmakat, persze filmszerű minőségben a kor lehetőségihez képest.

A világ 35 épületének mása Legoból

A világ 35 épületének mása Legoból

Egytől egyig mind kiváló alkotás. Nem csak a Lego építmények, hanem az eredetiek is. Akaratlanul is elfogott a vágy, hogy annyi helyre el kéne még menni ebben a világba. Colosseumtól a pisai ferdetornyon át egészen a new yorki szabadságszoborig

Árak a Shopmánián

Árak a Shopmánián

A Shopmánia egy igazán könnyű internetes értékesítési mód kínál, mely rendszer segítségével könnyedén kihasználhatjuk a virtuális piacok lehetőségeit. Így olyan saját legoboltot is 'nyithatunk', amely 25 országban működik és több százezer legorajongó böngészi..

Árak az Árgépen

Árak az Árgépen

Gépelje be a keresett Legokészlet nevét vagy kódját árösszehasonlító portálunkon és másodperceken belül kiderítheti, melyik építőjátékot, hol és mennyiért kínálják a kereskedők. Így ön mindig kedvező áron vásárolhat a Legotermékeket és kiegészítőket..

Árak az Árukeresőn

Árak az Árukeresőn

Az Árukereső, Magyarország leglátogatottabb árösszehasonlító oldala, évek óta több millió vásárlásban segítette már a felhasználókat és a boltokat. Így neked is segíthet a keresett építőjátékokat a lehető legjobb áron megtalálni a hazai legoshopok és játékboltoknak kínálatában.

Barátod a Lego - nyári építőverseny

Barátod a Lego - nyári építőverseny

Az év legtutibb építőversenye július 10. - augusztus 15.! A Liliput Játékország idén is szeretettel meghívja a Lego rajongókat ingyenes rendezvénysorozatára, a Barátod a LEGO építőversenyre, ahol a gyerekek érdekes feladatokon keresztül, játékos formában mérhetik össze kreativitásukat.

Beszámoló az I. Lego Robotprogramozó versenyről

Beszámoló az I. Lego Robotprogramozó versenyről

2010 május 29-én a kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium megrendezte az I. Lego Robotprogramozó országos csapatversenyt a közoktatás 5-6. évfolyamára járó diákok számára. A cél az volt, hogy a tehetséges, informatika, programozás, reáltudományok iránt fokozottan érdeklődő diákok számára lehetőséget biztosítsunk tudásuk, kreativitásuk bemutatására, összemérésére.

Tuti menü