Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Használt Lego shopok képes leírás - Lego.tlap.hu
részletek »

Használt Lego shopok - Lego.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lego.tlap.hu » Használt Lego shopok
Keresés
Találatok száma - 5 db
BrickLink (EN)

BrickLink (EN)

A BrickLink egy Internetes Lego® bolhapiac, ahol rengeteg ország több száz árusa van jelen. Az oldal Angol nyelvű, de csekély angol tudással is könnyedén lehet vásárolni. A mi boltunk használatához is szükséges BrickLinkes regisztráció. A vásárolni kívánt alkatrészek típusát először a bal oldali menüben kell kiválasztanunk (sets=készletek, parts = alkatrészek, minifigs= minifigek, instructions = összeállítási rajzok). A jobb oldali menüben lesznek a raktáron lévő alkatrészek. Ide kell beírni a vásárolni kívánt mennyiséget és megnyomni az 'Add Selected Items to Shopping Carts' gombot (alul). A commentshez beírhatjuk a rendeléssel kapcsolatos kiegészítéseinket. Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat, sikeres vásárlást kívánunk.

Greedo Star Wars Shop

Greedo Star Wars Shop

Mint láthatjátok sok minden kerül fel az oldalra ami nem Star Wars, de ez ugyebár az új boltnak köszönhető. Hamarosan megérkeznek egyéb filmes és képregény figurák is! Folyamatosan töltjük fel az árukészletet.

Használt lego shop

Használt lego shop

Internetes oldalunk egy használt és újszerű, kizárólag eredeti Legokat tartalmazó online katalógus - ahol kedvedre böngészhetsz feleslegessé vált Legoink között. Az oldalt hobbiból üzemeltetjük, felesleges gyűjteményeinktől ily formában szeretnénk megszabadulni. A termékek kiválasztása, kosárba tétele és megrendelése után személyesen felvesszük a kapcsolatot Veled emailben vagy telefonon a rendelés visszaigazolása miatt, ezért kérünk, telefonszámot is adj a regisztrációnál!

Lego Lancz

Lego Lancz

Kiváló minőségű, használt Legojátékok. Kilóra, darabra egyaránt. Speciális kiszerelések, komplett készletek. Kínálatunk folyamatosan bővül, kérjük kövesse aukcióinkat nyomon. Kérjük tekintse meg a naponta frissülő kínálatot!

Legopiac a Mesehősbolttól

Legopiac a Mesehősbolttól

Üdvözöllek a legopiacon, az oldalon, ahol regisztrált felhasználóként új és használt készleteket és kockákat adhatsz, vehetsz, cserélhetsz. Kedved szerint aukciókat indíthatsz, vagy licitálhatsz a már futó árveréseken.

Tuti menü