Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szoftverek képes leírás - Lego.tlap.hu
részletek »

Szoftverek - Lego.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lego.tlap.hu » Szoftverek
Keresés
Találatok száma - 5 db
A plasztik lovag

A plasztik lovag

Több akció, több rombolás, kevesebb értelmetlen feladvány: a Lego Batman jobban sikerült, mint a sorozat korábbi darabjai, és mostanra már a béna irányításon is röhögünk inkább. Másfél évtizede, amikor még sokkal kevesebbet tudtam a számítástechnikáról és sokkal jobban lelkesedtem iránta, elképzeltem a tökéletes Batman-játékot. Akkoriban került piacra a Wing Commander III, ami már nem flopin, hanem cédén, sőt rögtön négy cédén jelent meg, főleg a Mark Hamillal gazdagított filmbetétek miatt. De annak a kornak a terméke volt a Phantasmagoria is, ami hét lemezen hozta el a borzalmakat, persze filmszerű minőségben a kor lehetőségihez képest.

Lego Universe Closed beta

Lego Universe Closed beta

Többek között én is megkaptam a levelet, a levél tartalmazza az egyedi CD-key-t és a Linket ahol létre hozhatjuk az Account-ot. Továbbá a linket a játék letöltéséhez. Amit egyelőre tudok mondani: A játék beta verziója 908Mb-ot, de 5,1Gb szabad helyet igényel foglal, a teszt egyelőre nagyon kis ciklusokban folyik. Hetente 3 nap lehet játszani 6 órát.

Online Lego-s játékok

Online Lego-s játékok

Ingyenes online flash Lego-s játékok az egyik legnagyobb játékokat gyűjtő hazai portálon. Kisjáték - minőségi flash játékok kategorizálva. Itt minden korosztály számára találhatóak játékok. Ügyességi, autós, logikai, stratégiai, kijutós, lövöldözős, sport, akciós játékok.Legjobb Lego-s játékok az oldalon.

Prince of Persia - Egész pályás letámadás

Prince of Persia - Egész pályás letámadás

A csatolt áru fogalma bizonyára nem ismeretlen előttetek. Manapság alap, hogy egy jól menő franchise kulcstartótól kezdve a bögréig ezer féle módon támadja a pénztárcánkat. Nem mentes ettől a Prince of Persia sem.

Star Wars II (EN)

Star Wars II (EN)

Follow the battle in outer space for the Death Star, but with the slight twist in that the characters are made from lego. This is the follow up to the hugely popular Lego Star Wars 1. Your aim in the game is to shut down and destroy the Death Star into pieces. Lego pieces that is.

Tuti menü