Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lego képes leírás - Lego.tlap.hu
részletek »

Lego - Lego.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lego.tlap.hu » Lego
Keresés
Találatok száma - 6 db
A Lego története

A Lego története

A Lego az egyik legsikeresebb építőjáték védjegye. Az eredetileg kis családi vállalkozás napjainkra a világ egyik legelismertebb játékgyártójává nőtte ki magát. A cég nevét 1934-ben találta ki az alapító. Alapja a 'leg godt' kifejezés, ami dánul annyit tesz: 'jót játszani'.

A Legokockák története

A Legokockák története

1974-ben jelentek meg az első mozgatható figurák, a 'Lego Család' készletben, ami annak idején a legtöbbet eladott készlet lett. Még ebben az évben megjelent a 'Minifigura' egy korai verziója, ami még nem volt mozgatható. Ekkor nyílt meg az amerikai Lego gyár, Entfield, Connecticut államban.

Kicsi Póny honlapja - Lego

Kicsi Póny honlapja - Lego

A gyerekek nagyon szeretik a játékokat. Egyszerű örömet csalni az arcukra egy új játékkal. A szülők pénztárcáját nagyban kíméli, ha a játékokat a Póny Játék Webáruház weblapján rendelik meg. Nagyon vonzó árak mellett pár nap alatt házhoz szállítjuk gyermeke legújabb játékát. Ahelyett, hogy órákat tolongana a bevásárlóközpontban. Csak kényelmesen hátradől és kosárba teszi a megszeretett játékot. Minden korosztály könnyen megtalálja a neki való játékot. Tengernyi örömet okozhat gyermekének. Nem csak karácsonyra vagy névnapra, hanem az év minden napján.

Lego a Wikipedian

Lego a Wikipedian

A Lego az egyik legsikeresebb építőjáték világszerte. A Lego termékek egymással minden esetben kombinálható és összekapcsolható építőelemekből állnak. Története a harmincas években kezdődött, mára szinte nincs olyan dolog amit ne lehetne megépíteni Legoból a több mint 10 ezer féle alkatrész segítségével. A Lego alkatrészek kulcsfontosságú szerepe, hogy kezdettől fogva egy rendszer elemeit képzik.

Lego hivatalos oldala

Lego hivatalos oldala

The Lego Group is engaged in the development of childrens creativity through playing and learning. Based on the world-famous LEGO brick, the company today provides toys, experiences and teaching materials for children in more than 130 countries. The Lego Group has approximately 8,000 employees, and it is the worlds fifth largest manufacturer of play materials.

Lego Technic Birodalom

Lego Technic Birodalom

Az oldalon megtalálhatsz minden információt a szettekről, építési ötleteket meríthetsz mások feltöltéseiből, vagy kérdéseidet, problémáidat megbeszélheted a csak Legó termékekkel foglalkozó fórumban! A szettek folyamatosan bővülnek, érdekes hozzászólásokkal napról-napra!!! Gyere, és beszélgess a Többiekkel kedvenc hobbidról, vagy oszd meg saját építményed az építés menüpont alatt, melyet azonnal megoszthatsz a kedvenc közösségi portálodon! Ezenfelül a látogatók értékelése, és hozzászólásaik is fontosak lehetnek!

Tuti menü